Wilt u graag meer informatie over Residentie Moller? Heeft u interesse om eens vrijblijvend te komen kijken of wilt u een afspraak maken voor een rondleiding? Kom dan gerust langs bij Residentie Moller voor een kop koffie!

Bent u op korte termijn op zoek naar een nieuwe woning of aan het oriënteren voor de toekomst? Onze hosts zijn dagelijks aanwezig en kunnen u alles vertellen over Residentie Moller. Wonen in Moller noemen we niet voor niets ‘Meesterlijk wonen’. U kunt hier genieten van veel services die het residentieel wonen met zich meebrengt. Maar wat zijn die services precies en hoe sluiten deze aan op uw wensen en behoeften? Ook ‘zorg op de achtergrond’ heeft u ons wellicht al eens eerder horen zeggen. Maar wat betekent dat nu precies? Tijdens het koffie uurtje kunt u ontdekken wat residentieel wonen betekent en of het past bij uw woonwensen. Of eventueel uw woonwensen in de toekomst. Door een bezoekje aan ons te brengen proeft u natuurlijk ook direct de sfeer van de Residentie. 

We hopen u bij ons te zien. U hoeft hiervoor geen afspraak te maken want u kunt gewoon bij ons binnenlopen. 

Heeft u verder nog vragen? Dan kunt u contact opnemen met Mary van Beers. Haar gegevens vindt u onderaan de pagina.