Residentie Moller

Mantelzorgwoningen

Ontdek de nieuwe mogelijkheden voor zorg en samenleven.

Wij zijn verheugd om nu ook mantelzorgwoningen aan te bieden, zodat zorgbehoevende dierbaren dichtbij hun geliefde kunnen wonen, in alle comfort en met behoud van hun zelfstandigheid. Onze moderne en goed uitgeruste mantelzorgwoningen zijn gelegen in een rustige en groene omgeving, perfect om een warme en ondersteunende sfeer te creëren. Ontdek vandaag nog hoe onze mantelzorgwoningen een positief verschil kunnen maken in uw leven en dat van uw dierbaren. 

Mantelzorgwoningen

Als mantelzorger bieden wij u de mogelijkheid om uw zorgtaken gemakkelijk en liefdevol uit te voeren, terwijl u toch uw eigen privacy behoudt. De mantelzorgwoningen zijn voorzien van een extra slaapkamer, tweede badkamer en een extra leefruimte van circa 20 vierkante meter die naar wens kans worden ingevuld. 

Appartement 5-09
Dit ruime opvallend vijfkamer appartement is gesitueerd op de begane grond, met een buitenruimte op het westen. Het appartement, met een woonoppervlakte van 154 m², beschikt over drie slaapkamers en twee badkamers. 

Appartement 5-47
Dit ruime vijfkamer appartement is gesitueerd op de tweede verdieping, met een buitenruimte op het westen. Het appartement, met een woonoppervlakte van 154 m², beschikt over drie slaapkamers en twee badkamers. 

Wilt u vrijblijvend een
bezichtiging plannen?

Volledig naar uw wens

Zoals alle appartementen kan ook de mantelzorgwoning volledig naar eigen wens ingericht worden. Afhankelijk van uw eigen wensen en budget kunt u de woning, eventueel in samenwerking met ons bouwkundig team, upgraden.

 

Wij zijn Residentie Moller