Residentie Moller

Zorgeloos wonen

Aangenaam en zorgeloos leven

Heeft u wel eens gedacht aan zorgelozer wonen? Onderhoud aan uw woning slokt teveel van uw vrije tijd op en het bijhouden van uw tuin ziet u steeds meer als een blok aan uw been? Dan nodigen wij u graag uit in Residentie Moller. Wij hebben alles in huis om aangenaam en zorgeloos te wonen en te leven. Nu, maar ook zeker in de toekomst. 

Hostess

Speciaal voor u en uw medebewoners is er dagelijks en host(ess) aanwezig. De host(ess) is het gastvrije gezicht van Residentie Moller, kent de bewoners en denkt graag met u mee. Voor activiteiten, reserveringen in restaurant 't Lokaal, het organiseren van een feestje of hotelovernachtingen voor familie en vrienden. Voor al deze zaken, en meer, kunt u terecht bij onze behulpzame gastvrouw of -heer.

Keukenbrigade

Onze chefkok staat met haar team klaar om u dagelijks een verse lunch te serveren. Daarnaast wordt er tweemaal per week er een heerlijk diner bereid waarvoor u zich, eventueel met gasten, kunt aanmelden. De ervaren keukenbrigade streeft ernaar om culinair hoogwaardige maaltijden te verzorgen. Met voorkeur wordt er gewerkt met verse ingrediënten en duurzame producten. Ook voor een gezellig samenzijn staat de chef voor u klaar om u en uw gezelschap te voorzien van overheerlijke lekkernijen.

Veiligheid en comfort

De deur van de hoofdentree naar de foyer is voorzien van een deurautomaat. Deze is alleen te openen is met een sleutelkaart of vanuit uw woning via een videofooninstallatie. De videofooninstallatie is een spreek-/luister en camera verbinding met de woning, zodat u zelf kunt beoordelen of u de persoon in kwestie binnen laat. Tevens zijn de gangen voorzien van elektrische deuren en beschikt iedere etage over een lift en trap. Daarbij zijn de appartementen rolstoeltoegankelijk. Een veilig en comfortabel gevoel maakt dat u zich thuis voelt in Residentie Moller.
veilig-residentie-moller

Zorg op de achtergrond

Residentie Moller biedt u de mogelijkheid van (planbare) zorg op de achtergrond. Op het moment dat u zorgt nodig heeft, brengen wij u in contact met de wijkverpleging van Mijzo. De verpleegkundige van Mijzo bekijkt vervolgens samen met u welke zorg nodig is en stelt zo nodig de indicatie hiervoor. 

Vertrouwensband

Doordat Mijzo met een vast team van wijkverpleegkundige werkt, heeft u de mogelijkheid om een relatie en vertrouwensband aan te gaan met de zorgmedewerkers. Wel zo prettig.

service-residentie-moller

“Mijzo biedt bewoners de zekerheid van zorg op de achtergrond.  Een team van de wijkverpleging of behandelaren staan klaar om bewoners te ondersteunen.”

Kom gerust eens langs