Residentie Moller

Appartementen

Comfortabel wonen in een uniek leefklimaat

In Residentie Moller woont u prachtig in een hoogwaardig afgewerkt appartement: veel licht, opvallend ruim en een riante buitenruimte in de vorm van een balkon of terras. De residentie biedt een groot aanbod aan woningen; allen met een keuken, badkamer(s) en slaapkamer(s). Standaard zijn de woningen rolstoel- en rollatortoegankelijk voorzien van een luxe basispakket met onder andere vloerverwarming en -koeling

Volledig naar uw wens

Uw appartement kan volledig naar eigen wens ingericht worden en dat is vrij uniek voor huurwoningen. Afhankelijk van uw eigen wensen en budget kunt u de woning, eventueel in samenwerking met ons bouwkundig team, upgraden. Wij helpen u desgewenst bij de afwerking en stoffering van het appartement, zodat u zich geen enkele zorgen hoeft te maken en u zichzelf snel thuis voelt. 

 

Onze appartementen

Bij Residentie Moller staan een aantal belangrijke kenmerken voorop: gastvrijheid, saamhorigheid, gelukzaligheid en gezelligheid. Deze kenmerken zorgen voor de unieke en prettige leefomgeving bij Residentie Moller. Maak kennis en draag ook bij aan een levendig leefklimaat waar u als bewoner altijd voorop staat. 

residentie-moller-begane-grond-appartementen

De ruimtelijke indeling van de appartementen in combinatie met de hoge raampartijen zorgen voor veel licht en ruimte. De keuken en badkamer beschikken over alle gemakken die u nodig heeft om comfortabel te wonen. Geniet vanaf uw ruime terras van de levendige binnentuin en het prachtige groen.

OPPERVLAKTE: 80 – 154 m²

BUITENRUIMTE: 20 – 36 m²

PARKEERPLAATS: Ja

BERGING: Ja

HUURPRIJS VANAF: € 1.750,00

Vanuit de woningen op de eerste verdieping heeft u een prachtig uitzicht op de omgeving en de binnentuin. Met een buitenruimte van minimaal 16 vierkante meter is het altijd heerlijk genieten, zowel binnen als buiten. De woningen op de eerste verdieping zijn kwalitatief hoogwaardig afgewerkt. De keuken en badkamer beschikken over alle gemakken die u nodig heeft om comfortabel te wonen. 

OPPERVLAKTE: 66 – 154 m²

BUITENRUIMTE: 16 – 26 m²

PARKEERPLAATS: Ja

BERGING: Ja

HUURPRIJS VANAF: € 1.720,00

residentie-moller-tweede-verdieping-appartementen

Vanaf deze unieke hooggelegen woningen geniet u van een prachtig uitzicht op zowel de omgeving als de levendige binnentuin. De ruime en lichte appartementen beschikken over alle gemakken voor het meest comfortabele woongenot, denk aan een moderne keuken en badkamer. De inrichting van de woning is geheel op uw woonwensen af te stemmen.  Sommige appartementen zijn zelfs voorzien van meerdere slaap- en badkamers. Ideaal wanneer (klein)kinderen blijven overnachten. 

OPPERVLAKTE: 105 – 156 m²

BUITENRUIMTE: 10 – 23 m²

PARKEERPLAATS: Ja

BERGING: Ja

HUURPRIJS VANAF: € 1.750,00

Actuele huuraanbod

In de buurt van

Residentie Moller is gunstig gelegen nabij het centrum van Waalwijk. Op slechts 10 minuten wandelen bevindt zich winkelcentrum De Els voor uw dagelijkse boodschappen of een bezoekje aan de kapper. Wilt u liever wat verder weg met het openbaar vervoer? Dan kunt u de dichtstbijzijnde bushalte vinden op 200 meter van de voordeur. En trekt u zich graag even terug? Dan kunt u terecht in het groene wandelpark tegenover het complex. Tevens ligt ziekenhuis ETZ Waalwijk bij u om de hoek.

Activiteiten

Uw buren trekken er graag met de fiets op uit, de ander speelt graag in groepsverband een competitief potje jeu de boules of werkt graag in de tuin. Ongetwijfeld heeft u zelf ook een leuke hobby, sport of interesse. In Residentie Moller treft u medebewoners die dezelfde interesses delen als u. Daarom worden er gedurende het jaar zowel voor als door bewoners de nodige activiteiten georganiseerd en er is daarbij altijd ruimte voor nieuwe ideeën en inspiratie. 

"We hebben de goede keuze gemaakt"

Residentie Moller biedt een kleinschalige, exclusieve, comfortabele en veilige woonomgeving voor gelijkgestemden. Service Residentie Moller is een nieuwbouwproject dat gevestigd in het voormalige Dr. Mollercollege. Een schitterende locatie in hartje Waalwijk.

Ine & Walter Hannink, bewoners van het eerste uur geven een inkijkje hoe het is om te wonen in Residentie Moller. Op 1 februari 2021 hebben zij de sleutel ontvangen van hun appartement. 

Wilt u vrijblijvend een
bezichtiging plannen?

Wij zijn Residentie Moller