Residentie Moller

Faciliteiten

Van alle gemakken voorzien

De faciliteiten van Residentie Moller maken het wonen en leven voor u als bewoner allemaal net wat comfortabeler en gezelliger. Wij bieden u een breed aanbod aan faciliteiten om u van alle gemakken te voorzien.

Samen genieten

In Residentie Moller staat samen genieten van het leven met stip op één. Om dat te faciliteren kunt u voor al uw wensen en vragen terecht bij onze voorzieningen. Sporten in een volledig uitgeruste fitnessruimte en genieten op het prachtig zonneterras. En krijgt u gasten? Dan kunnen zij meegenieten in het restaurant of blijven overnachten in een van de gastenkamers.

74

vrienden en buren

53

parkeerplaatsen

2

gastenkamers

2

fitnessruimtes

Restaurant 't Lokaal

Centraal gelegen in het pand is ’t Lokaal gevestigd. Dit gezellige restaurant biedt plaats voor 60 tot 80 personen. Dagelijks zijn hier hoogwaardige maaltijden te verkrijgen die worden bereid door onze kok. De bereiding wordt gedaan aan de hand van het front cooking concept. Hierbij bereidt de kok ter plekke het eten, in het zicht. Een bijzondere ervaring die u iedere dag van dichtbij mee kunt maken.

Binnentuin

Residentie Moller is gesitueerd rondom een prachtige tuin die u de gelegenheid biedt om te genieten van het buitenleven. De tuin is gevuld met rijke beukenhagen, bomen, graspartijen en borders met bloeiende planten. Dit geeft u niet alleen een mooi uitzicht, maar ook de gelegenheid te genieten van het buiten zijn. 

Gastenkamers

Krijgt u gasten op bezoek die niet in de buurt wonen? Dan kunnen zij blijven overnachten in een van de comfortabele gastenkamers van Residentie Moller. Zo houden zowel u als uw gasten privacy en rust.

Fitness

De fitnessruimte van Residentie Moller is meer dan alleen een oefenruimte waar u kunt werken aan uw gezondheid en conditie. Het is een ontmoetingsruimte. Samen bewegen geeft gezelligheid en stimuleert bovendien. Terwijl u beweegt en bezig bent met uw gezondheid, bouwt en onderhoudt u sociale contacten. In onze fitnessruimte kunt u zelfstandig sporten of onder door ons gefaciliteerde begeleiding.

Wilt u vrijblijvend een
bezichtiging plannen?

Overige faciliteiten

Afgesloten parkeerplaats

Als bewoners van Residentie Moller beschikt u over een eigen parkeerplaats op een afgesloten terrein.

Zonneterras

In de lente en zomerperiode is het terras geopend, waar u kunt genieten van het zonnetje in de fraai aangelegde binnentuin

Besloten ruimte

Wilt u een privé feestje, bijeenkomst of activiteit organiseren? Dan kan dit in een van onze speciaal in te richten ruimtes.