Residentie Moller

Aanbod

Twee
verschillende
woonconcepten.

Bij Residentie Moller kunt u kiezen uit twee verschillende woonmogelijkheden. Wij bieden een breed aanbod van hoogwaardig afgewerkte appartementen. Daarnaast bieden we ook diverse mantelzorgwoningen aan.

Appartementen

In Residentie Moller kunt u comfortabel wonen in hoogwaardige afgewerkte appartementen met veel licht, ruimte en een balkon of terras. De woningen zijn standaard rolstoel- en rollatortoegankelijk en beschikken over luxe voorzieningen, waaronder vloerverwarming en -koeling. Wat deze residentie uniek maakt, is dat u uw appartement naar eigen wens kunt inrichten, met hulp van het bouwkundig team indien gewenst. Bij Residentie Moller staan een aantal belangrijke kenmerken voorop: gastvrijheid, saamhorigheid, gelukzaligheid en gezelligheid. Deze kenmerken zorgen voor de unieke en prettige leefomgeving bij Residentie Moller.

Mantelzorgwoningen

Met onze mantelzorgwoningen bieden wij zorgbehoevende de mogelijkheid om in een vertrouwde omgeving te wonen dichtbij hun geliefde, in alle comfort en met behoud van zelfstandigheid. Als mantelzorger bieden wij u de mogelijkheid om uw zorgtaken gemakkelijk en liefdevol uit te voeren, terwijl u toch uw eigen privacy behoudt. De mantelzorgwoningen zijn voorzien van een extra slaapkamer, tweede badkamer en een extra leefruimte van circa 20 vierkante meter die naar wens kans worden ingevuld.

Wilt u vrijblijvend een
bezichtiging plannen?