Residentie Moller

Appartement 5-11

Uw nieuwe thuis?

Dit ruime tweekamerappartement is gesitueerd op de begane grond. Met een buitenruimte op het westen kunt u in de zomermaanden heerlijk genieten op uw eigen terras. Het appartement met een woonoppervlakte van 98 m² beschikt over één slaapkamer en één badkamer. 

Vanuit uw gezellige woonkamer heeft u een mooie doorkijk naar de binnentuin en het grote buitenterras. Doordat u de woning in samenwerking met ons specialistisch team geheel naar eigen wens in kunt richten, zult u zich hier snel thuis voelen.

Van alle gemakken voorzien

Residentie Moller biedt u alle gemakken om knus en comfortabel wonen mogelijk te maken. Uw nieuwe thuis beschikt over een eigen keuken met inductiekookplaat, vaatwasser en koelkast met ingebouwde vriezer. Tevens is er een separate ruimte aanwezig voor uw wasmachine en droger. In uw eigen slaapkamer is meer dan voldoende ruimte aanwezig voor kasten, een bed en eventueel een bureau. Wilt u uw tuingereedschap, scootmobiel stoelkussens of fiets opbergen? Dan kan dit in uw persoonlijke berging. 

U leest het, uw nieuwe woning is van alle gemakken voorzien en in combinatie met uw eigen smaak zal dit snel een nieuw thuis zijn. 

98

Woonopp.

1

Slaapkamer

27

Opp. buitenruimte

7

Opp. berging

Uw eigen stijl

Het appartement kan volledig naar wens ingericht worden; iets dat vrijwel uniek is voor huurwoningen. Afhankelijk van uw eigen wensen en budget kunt u uw badkamer en keuken upgraden – bijvoorbeeld door te kiezen voor andere basismaterialen. U kunt de keuken voorzien van andere apparatuur, maar ook een andere opstelling behoort tot de mogelijkheden. Bovendien kunnen we u helpen bij de afwerking en stoffering van uw appartement.

Heerlijk wonen

Residentie Moller heeft een zeer gunstige ligging op een schitterende locatie in hartje Waalwijk. Tegenover uw nieuwe thuis bevindt zich het wandelpark dat zich prima leent voor een heerlijke wandeling. Binnen 10 minuten wandelt u tevens naar winkelcentrum De Els voor bijvoorbeeld uw dagelijkse boodschappen of een bezoekje aan de kapper. En niet onbelangrijk, de dichtstbijzijnde bushalte vindt u op 200 meter. Ziekenhuis ETZ Waalwijk ligt bij u om de hoek.

Activiteiten

In Residentie Moller worden er zowel voor als door bewoners regelmatig activiteiten georganiseerd en is er altijd ruimte voor nieuwe initiatieven. Sluit gezellig aan bij het wekelijkse koffie-uurtje in restaurant ’t Lokaal, speel samen een potje Jeu de Boules of geniet van een heerlijke barbecue, filmavond of sportwedstrijd. Kortom, bij Residentie Moller is er voor ieder wat wils.

Zorg op de achtergrond

Residentie Moller biedt u de zekerheid van zorg op de achtergrond, indien u onverhoopt te maken krijgt met beperkingen. Het zorgteam van Mijzo staat voor u klaar wanneer u daar indicatie voor heeft. Wij werken met een vast team, waarmee u een relatie op kunt bouwen. Op het moment dat u zorgt nodig heeft, kunt u er bij ons op vertrouwen dat deze zorgt er is. 

Interesse in deze woning?
Wij helpen u graag!

Opbouw van de kosten

Wij streven naar een zo transparant mogelijke manier van communiceren. Daarom geven wij vooraf duidelijkheid in de exacte prijsopbouw, zodat u niet met onverwachte kosten komt te zitten. Dit appartement huurt u voor een totaalprijs van €2.014,00 per maand (exclusief servicekosten en inclusief residentiële kosten op basis van één persoon). Voor deze prijs maakt u gebruik van onze services, geniet u van alle faciliteiten binnen Residentie Moller en bieden wij u zorg op de achtergrond. U huurt voor één tarief dat is opgebouwd uit de huurprijs en de residentiële kosten. 

Huurprijs

De huurprijs is het bedrag dat u betaalt voor het in gebruik nemen van uw woning. De huurprijs voor deze woning bedraagt €1.581,00 p/m. Hier zit onder andere de glasvezelaansluiting eigen buitenruimte/balkon, individuele postbus en beltableau met camera inbegrepen. Daarnaast beschikt u over een parkeergelegenheid op afgesloten terrein en een privé berging .

Residentiële kosten

De dagelijkse krant lezen in het restaurant, onder het genot van een kop koffie. Een host die 12 uur per dag voor u klaar staat, een keukenbrigade die de hoogwaardige maaltijden bereidt, onderhoud van de residentiële ruimten (restaurant, fitness en hotelkamers) en directe zorg op de achtergrond. Dit zijn enkele voorbeelden van de gemakken die vallen onder de residentiële kosten. Deze vergoeding voor één persoon á €433,00 is inbegrepen in de huurprijs. Woont u samen? Dan komt er per maand €217,00 bij.

Servicekosten

Verrekenbare servicekosten is een maandelijks voorschot dat bovenop de hierboven aangegeven prijs komt. Onder deze kosten valt onder andere het gebruik van water en elektriciteit in de algemene ruimten, de schoonmaakkosten van de algemene ruimten, het onderhoud aan de gezamenlijke binnentuin en bestrating, afvalverwerking en klein (bouwkundig) onderhoud. De servicekosten bedragen €2,50 per vierkante meter, wat betekent dat u voor deze woning €245,00 aan servicekosten per maand betaald. Eén keer per jaar rekenen wij de servicekosten met u af.

Appartement bezichtigen

Wilt u deze woning in komen bekijken? Dat kan natuurlijk altijd. Wij maken graag met u een afspraak en leggen hierbij uw specifieke woonwensen naast onze vele mogelijkheden.