Residentie Moller

Appartement 5-03

Uw nieuwe thuis?

Dit ruime vierkamerappartement is gesitueerd op de begane grond. Met een buitenruimte op het zuiden kunt u in de zomermaanden heerlijk genieten op uw eigen terras. Het appartement met een woonoppervlakte van 152 m² beschikt over twee slaapkamers en twee badkamers. 

Vanuit uw gezellige woonkamer heeft u een mooie doorkijk naar de binnentuin en het grote buitenterras. Doordat u de woning in samenwerking met ons specialistisch team geheel naar eigen wens in kunt richten, zult u zich hier snel thuis voelen.

Van alle gemakken voorzien

Residentie Moller biedt u alle gemakken om knus en comfortabel wonen mogelijk te maken. Uw nieuwe thuis beschikt over een eigen keuken met inductiekookplaat, vaatwasser en koelkast met ingebouwde vriezer. Tevens is er een separate ruimte aanwezig voor uw wasmachine en droger. In uw eigen slaapkamer is meer dan voldoende ruimte aanwezig voor kasten, een bed en eventueel een bureau. Wilt u uw tuingereedschap, scootmobiel stoelkussens of fiets opbergen? Dan kan dit in uw persoonlijke berging. 

U leest het, uw nieuwe woning is van alle gemakken voorzien en in combinatie met uw eigen smaak zal dit snel een nieuw thuis zijn. 

152

Woonopp.

2

Slaapkamers

58

Opp. buitenruimte

8

Opp. berging

Uw eigen stijl

Het appartement kan volledig naar wens ingericht worden; iets dat vrijwel uniek is voor huurwoningen. Afhankelijk van uw eigen wensen en budget kunt u uw badkamer en keuken upgraden – bijvoorbeeld door te kiezen voor andere basismaterialen. U kunt de keuken voorzien van andere apparatuur, maar ook een andere opstelling behoort tot de mogelijkheden. Bovendien kunnen we u helpen bij de afwerking en stoffering van uw appartement.

Heerlijk wonen

Residentie Moller heeft een zeer gunstige ligging op een schitterende locatie in hartje Waalwijk. Tegenover uw nieuwe thuis bevindt zich het wandelpark dat zich prima leent voor een heerlijke wandeling. Binnen 10 minuten wandelt u tevens naar winkelcentrum De Els voor bijvoorbeeld uw dagelijkse boodschappen of een bezoekje aan de kapper. En niet onbelangrijk, de dichtstbijzijnde bushalte vindt u op 200 meter. Ziekenhuis ETZ Waalwijk ligt bij u om de hoek.

Activiteiten

In Residentie Moller worden er zowel voor als door bewoners regelmatig activiteiten georganiseerd en is er altijd ruimte voor nieuwe initiatieven. Sluit gezellig aan bij het wekelijkse koffie-uurtje in restaurant ’t Lokaal, speel samen een potje Jeu de Boules of geniet van een heerlijke barbecue, filmavond of sportwedstrijd. Kortom, bij Residentie Moller is er voor ieder wat wils.

Zorg op de achtergrond

Residentie Moller biedt u de zekerheid van zorg op de achtergrond, indien u onverhoopt te maken krijgt met beperkingen. Het zorgteam van Mijzo staat voor u klaar wanneer u daar indicatie voor heeft. Wij werken met een vast team, waarmee u een relatie op kunt bouwen. Op het moment dat u zorgt nodig heeft, kunt u er bij ons op vertrouwen dat deze zorgt er is. 

Interesse in deze woning?
Wij helpen u graag verder!