In het hart van Residentie Moller bevindt zich ’t Lokaal, een sfeervol restaurant met een capaciteit voor 60-70 personen. Hier kunt u dagelijks genieten van een heerlijke lunch. Twee keer per week wordt er een smakelijk diner bereid, waarvoor u zich, indien gewenst met gasten, kunt aanmelden. Bovendien organiseert het restaurant regelmatig themadiners, en is het ook mogelijk om met vrienden of familie een privélunch, high tea of diner te organiseren.

Naast het nuttigen van maaltijden is ’t Lokaal dé plek voor ontmoetingen, thema-avonden, activiteiten en verjaardagen. Er zijn twee separate ruimtes te creëren voor besloten bijeenkomsten en er is een bar aanwezig met een goede koffievoorziening.

Vele mogelijkheden

Restaurant ’t Lokaal is een fijne plek voor het nuttigen van uw maaltijd, een heerlijke kop koffie met uw gasten of buren of voor het organiseren van een (besloten) bijeenkomst. Onze hosts zorgen er tevens voor dat hier verschillende activiteiten plaats vinden zoals het wekelijkse koffiemoment, een gezellig wijnproeverij of het gezamenlijk kijken van voetbalwedstrijden.

 

’t Lokaal is dé plek voor bijeenkomsten, ontmoetingen, lezingen en voorstellingen. Ons team staat hier dagelijks voor u klaar.