Centraal gelegen in het pand is ’t Lokaal gevestigd. Dit gezellige restaurant biedt plaats voor 60 tot 80 personen. Dagelijks zijn hier hoogwaardige maaltijden te verkrijgen die worden bereid door onze kok. De bereiding wordt gedaan aan de hand van het front cooking concept. Hierbij bereidt de kok ter plekke het eten, in het zicht. Een bijzondere ervaring die u iedere dag van dichtbij mee kunt maken.

Naast het nuttigen van maaltijden is ’t Lokaal dé plek voor ontmoetingen, thema-avonden, activiteiten en verjaardagen. Er zijn twee separate ruimtes te creëren voor besloten bijeenkomsten en er is een bar aanwezig met een goede koffievoorziening.

Vele mogelijkheden

Restaurant ’t Lokaal is een fijne plek voor het nuttigen van uw maaltijd, een heerlijke kop koffie met uw gasten of buren of voor het organiseren van een (besloten) bijeenkomst. Onze hosts zorgen er tevens voor dat hier verschillende activiteiten plaats vinden zoals het wekelijkse koffiemoment, een gezellig wijnproeverij of het gezamenlijk kijken van voetbalwedstrijden.

 

’t Lokaal is dé plek voor bijeenkomsten, ontmoetingen, lezingen en voorstellingen. Ons team staat hier dagelijks voor u klaar.