Residentie Moller

Seniorenwoning Waalwijk

Seniorenwoning te huur in Waalwijk bij Residentie Moller

Residentie Moller is een exclusieve en unieke woonomgeving voor de senioren doelgroep. Bent u dus op zoek naar een seniorenwoning in Waalwijk, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze 47 luxe appartementen zorgen ervoor dat de bewoners zorgeloos kunnen wonen in een veilige omgeving. Ook hebben wij diverse faciliteiten, zoals twee prachtige binnentuinen, een gezellige bar, diverse sportfaciliteiten en een sfeervolle brasserie. Daarnaast bieden wij u de zekerheid van zorg op de achtergrond, indien u te maken krijgt met beperkingen. Residentie Moller staan gastvrijheid, saamhorigheid, gelukzaligheid en gezelligheid voorop. Wij nodigen u graag uit om met ons kennis te maken. Neem gerust contact met ons op en wie weet spreken we elkaar snel.

47

Unieke, luxe appartementen

2

sfeervolle gastenkamers

12

uur per dag een host aanwezig

500

meter van centrum Waalwijk

Onze service, uw comfort

Maak kennis met Residentie Moller

Bij Residentie Moller staan een aantal belangrijke kenmerken voorop: gastvrijheid, saamhorigheid, gelukzaligheid en gezelligheid. Deze kenmerken zorgen voor de unieke en prettige leefomgeving bij Residentie Moller. Maak kennis en draag ook bij aan een levendig leefklimaat waar u als bewoner altijd voorop staat. 

Bij Residentie Moller hebben wij aandacht voor zowel u als uw gasten. Onze collega’s staan dagelijks voor u klaar. Zij combineren warme gastvrijheid met servicegerichtheid en persoonlijke interesse. De kok weet precies wat uw allergieën zijn en in het restaurant zijn ze er van op de hoogte dat u iedere dag uw koffie het liefst met twee zoetjes drinkt. Bij Residentie Moller staat u op nummer één. 

gastvrijheid-residentie-moller

Samen met medebewoners geeft u vorm aan een gezamenlijke woon- en leefomgeving. Hiertoe nodigen wij u uit om samen te bouwen aan een exclusieve community onder begeleiding van manager Mary van Beers. De bewonersraad coördineert en beheert de activiteiten die de bewoners organiseren. 

residentie-moller-saamhorigheid

Met behulp van onze faciliteiten haalt u zo veel mogelijk uit het leven, samen met uw medebewoners. Bij Residentie Moller bieden wij u een concept aan, waardoor uw leven nog aangenamer wordt. Neem bijvoorbeeld aan een van vele uiteenlopend activiteiten, deel met uw medebewoners dezelfde interesses of geniet van restaurant ’t Lokaal. En heeft u suggesties om het leven bij Residentie Moller nog aangenamer te maken? Dan staan ons team voor u klaar!

residentie-moller-gezelligheid

Gelukzaligheid staat in het woordenboek omschreven als ‘de hoogste trap van geluk’. Binnen Residentie Moller houdt u zelf de regie en staat uw geluk voorop. Binnen ons concept woont u volledig zelfstandig met prettige mensen om u heen, waarbij naar uw wensen geluisterd wordt. Zoekt u juist veel rust of bent u iemand die graag de drukte opzoekt? Dat bepaalt u helemaal zelf. 

En heeft u of uw partner nu of in de toekomst zorg nodig, weet dan dat het thuiszorg van Mijzo op de achtergrond paraat staat voor u.

residentie-moller-gelukzaligheid

Op zoek naar een seniorenwoning in Waalwijk? Zoek niet verder!

Maak kennis met Residentie Moller en draag ook bij aan een levendig leefklimaat, waar u als bewoner altijd voorop staat. Zorgeloos leven, wonen in klasse: bij ons woont u in een uniek, monumentaal pand en kunt u genieten van het leven. Mocht u op zoek zijn naar een seniorenwoning te huur in Waalwijk, dan kunnen wij u dit bieden! Wij hebben ook mantelzorgwoningen, zodat zorgbehoevende dierbaren dichtbij hun geliefde kunnen wonen, in alle comfort en met behoud van zelfstandigheid. Ontdek de nieuwe mogelijkheden voor zorg en samenleven bij Residentie Moller. Neem contact met ons op voor meer informatie of om vrijblijvend een bezichtiging te plannen.

Actuele huuraanbod

Zorgeloos leven, wonen in klasse

Residentie Moller is wonen in een uniek, monumentaal pand.

Wij helpen u bij het vinden van een seniorenwoning in Waalwijk

Residentie Moller is een veilige en kleinschalige woonomgeving met ruime huurappartementen en service op niveau. De bewoners en medewerkers kennen elkaar en uw privacy staat voorop. Iedere woonsituatie is uniek en verdient de grootst mogelijke zorg, ook als u op zoek bent naar een seniorenwoning in Waalwijk. Wij zijn er voor u! Samen met een specialist, iemand die met u meedenkt, kijken we wat we voor u kunnen betekenen. Voor meer informatie of voor het plannen van een bezichtiging kunt u gerust contact met ons opnemen. Zoek niet verder naar een seniorenwoning te huur in Waalwijk, want het imposante Residentie Moller is een echte eyecatcher. Een gebouw met een rijke geschiedenis en een nog rijkere toekomst, ook voor u!