Residentie Moller

Particulier huren Waalwijk

Luxe en comfortabel particulier huren in Waalwijk

Residentie Moller telt een 47 appartementen in Waalwijk die beschikbaar zijn voor de particuliere huur. Hier kunt u samen genieten in een kleinschalige en exclusieve leefomgeving. De appartementen zijn alleen voor particulieren te huur. Residentie Moller staat op een schitterende locatie in hartje Waalwijk. De residentie is gevestigd in het voormalige Dr. Mollercollege, gelegen aan de Burgemeester Moonenlaan tegenover het heerlijke park en het centrum met haar winkels, theater en restaurants. Waalwijk is een dynamische stad met een rijke historie. Waalwijk heeft een mentaliteit van aanpakken en is van oudsher bekend door de schoen- en lederindustrie, van de Piet Klerkx Meubelboulevard en RKC Waalwijk.

Wij nodigen u graag uit om met ons kennis te maken.

47

Unieke, luxe appartementen

2

sfeervolle gastenkamers

12

uur per dag een host aanwezig

500

meter van centrum Waalwijk

Onze service, uw comfort

Maak kennis met Residentie Moller

Bij Residentie Moller staan een aantal belangrijke kenmerken voorop: gastvrijheid, saamhorigheid, gelukzaligheid en gezelligheid. Deze kenmerken zorgen voor de unieke en prettige leefomgeving bij Residentie Moller. Maak kennis en draag ook bij aan een levendig leefklimaat waar u als bewoner altijd voorop staat. 

Bij Residentie Moller hebben wij aandacht voor zowel u als uw gasten. Onze collega’s staan dagelijks voor u klaar. Zij combineren warme gastvrijheid met servicegerichtheid en persoonlijke interesse. De kok weet precies wat uw allergieën zijn en in het restaurant zijn ze er van op de hoogte dat u iedere dag uw koffie het liefst met twee zoetjes drinkt. Bij Residentie Moller staat u op nummer één. 

gastvrijheid-residentie-moller

Samen met medebewoners geeft u vorm aan een gezamenlijke woon- en leefomgeving. Hiertoe nodigen wij u uit om samen te bouwen aan een exclusieve community onder begeleiding van manager Mary van Beers. De bewonersraad coördineert en beheert de activiteiten die de bewoners organiseren. 

residentie-moller-saamhorigheid

Met behulp van onze faciliteiten haalt u zo veel mogelijk uit het leven, samen met uw medebewoners. Bij Residentie Moller bieden wij u een concept aan, waardoor uw leven nog aangenamer wordt. Neem bijvoorbeeld aan een van vele uiteenlopend activiteiten, deel met uw medebewoners dezelfde interesses of geniet van restaurant ’t Lokaal. En heeft u suggesties om het leven bij Residentie Moller nog aangenamer te maken? Dan staan ons team voor u klaar!

residentie-moller-gezelligheid

Gelukzaligheid staat in het woordenboek omschreven als ‘de hoogste trap van geluk’. Binnen Residentie Moller houdt u zelf de regie en staat uw geluk voorop. Binnen ons concept woont u volledig zelfstandig met prettige mensen om u heen, waarbij naar uw wensen geluisterd wordt. Zoekt u juist veel rust of bent u iemand die graag de drukte opzoekt? Dat bepaalt u helemaal zelf. 

En heeft u of uw partner nu of in de toekomst zorg nodig, weet dan dat het thuiszorg van Mijzo op de achtergrond paraat staat voor u.

residentie-moller-gelukzaligheid

47 ruime appartementen voor particuliere huur

In Residentie Moller kunt u een appartement huren voor particulieren in Waalwijk. Hier kunt u comfortabel wonen in luxe met tal van services die het wonen en leven voor u aangenaam maken. De ingang en het gebouw zijn stijlvol en tegelijkertijd gastvrij en warm. Aan alles is gedacht. De appartementen kennen een luxe afwerking en beschikken over een privéterras. Er is twaalf uur per dag een hostess aanwezig, een gezellige loungeruimte en er zijn zelfs hotelkamers waar uw (klein)kinderen of vrienden kunnen blijven overnachten. U kunt ook in ons restaurant terecht voor een heerlijke kopje koffie in de ochtend en voor een hoogwaardige maaltijd in de vorm van een lunch of diner. Dat is nog eens een leven op niveau. Heeft u interesse om als particulier een appartement te huren in Residentie Moller, waar genieten van het leven voorop staat? Neem gerust contact op met de makelaar via telefoonnummer: 0416 78 25 62

Actuele huuraanbod

Zorgeloos leven, wonen in klasse

Residentie Moller is wonen in een uniek, monumentaal pand.

Geniet samen van een zorgeloos leven bij Residentie Moller in Waalwijk

U heeft de mogelijkheid uw eigen leven te leven in uw particuliere huurwoning in Waalwijk. U kunt er ook voor kiezen om te ontmoeten en/of gezamenlijk hobby’s dan wel interesses te delen met medebewoners. In principe geldt Residentie Moller als een exclusieve omgeving: wonen en services die speciaal voor particuliere huurders bestemd zijn. Onze hostess is twaalf uur per dag aanwezig en combineert warme gastvrijheid met servicegerichtheid en persoonlijke interesse. U zult uzelf dus nooit alleen voelen in Residentie Moller in Waalwijk.