Residentie Moller

Mantelzorgwoning Waalwijk

Mantelzorgwoning huren in Waalwijk bij Residentie Moller

Residentie Moller: meesterlijk wonen. Wij zijn een exclusieve en unieke woonomgeving voor de senioren doelgroep in het centrum van Waalwijk. Onze 47 luxe appartementen zorgen ervoor dat onze bewoners zorgeloos kunnen wonen in een veilige omgeving. In de appartementen die wij op dit moment beschikbaar hebben, is genoeg ruimte voor meerdere personen en dat maakt deze appartementen uitermate geschikt als mantelzorgwoning in Waalwijk. Wilt u meer weten over mantelzorg op onze prachtige locatie in Waalwijk? Wij nodigen u graag uit om kennis met ons te maken. Neem hier contact met ons op en wie weet zien we elkaar snel!

47

Unieke, luxe appartementen

2

sfeervolle gastenkamers

12

uur per dag een host aanwezig

500

meter van centrum Waalwijk

Onze service, uw comfort

Maak kennis met Residentie Moller

Bij Residentie Moller staan een aantal belangrijke kenmerken voorop: gastvrijheid, saamhorigheid, gelukzaligheid en gezelligheid. Deze kenmerken zorgen voor de unieke en prettige leefomgeving bij Residentie Moller. Maak kennis en draag ook bij aan een levendig leefklimaat waar u als bewoner altijd voorop staat. 

Bij Residentie Moller hebben wij aandacht voor zowel u als uw gasten. Onze collega’s staan dagelijks voor u klaar. Zij combineren warme gastvrijheid met servicegerichtheid en persoonlijke interesse. De kok weet precies wat uw allergieën zijn en in het restaurant zijn ze er van op de hoogte dat u iedere dag uw koffie het liefst met twee zoetjes drinkt. Bij Residentie Moller staat u op nummer één. 

gastvrijheid-residentie-moller

Samen met medebewoners geeft u vorm aan een gezamenlijke woon- en leefomgeving. Hiertoe nodigen wij u uit om samen te bouwen aan een exclusieve community onder begeleiding van manager Mary van Beers. De bewonersraad coördineert en beheert de activiteiten die de bewoners organiseren. 

residentie-moller-saamhorigheid

Met behulp van onze faciliteiten haalt u zo veel mogelijk uit het leven, samen met uw medebewoners. Bij Residentie Moller bieden wij u een concept aan, waardoor uw leven nog aangenamer wordt. Neem bijvoorbeeld aan een van vele uiteenlopend activiteiten, deel met uw medebewoners dezelfde interesses of geniet van restaurant ’t Lokaal. En heeft u suggesties om het leven bij Residentie Moller nog aangenamer te maken? Dan staan ons team voor u klaar!

residentie-moller-gezelligheid

Gelukzaligheid staat in het woordenboek omschreven als ‘de hoogste trap van geluk’. Binnen Residentie Moller houdt u zelf de regie en staat uw geluk voorop. Binnen ons concept woont u volledig zelfstandig met prettige mensen om u heen, waarbij naar uw wensen geluisterd wordt. Zoekt u juist veel rust of bent u iemand die graag de drukte opzoekt? Dat bepaalt u helemaal zelf. 

En heeft u of uw partner nu of in de toekomst zorg nodig, weet dan dat het thuiszorg van Mijzo op de achtergrond paraat staat voor u.

residentie-moller-gelukzaligheid

Op zoek naar een mantelzorgwoning in Waalwijk? Zoek niet verder!

Gastvrijheid, saamhorigheid, gezelligheid en gelukzaligheid zijn belangrijke kenmerken bij Residentie Moller. Residentie Moller beschikt over twee prachtige binnentuinen, een sfeervolle brasserie, een gezellige bar en diverse sportfaciliteiten. De woningen die wij aanbieden zijn volledig naar wens in te richten, dat geldt uiteraard ook voor de mantelzorgwoning in onze Residentie in Waalwijk. Bij Residentie Moller kunt u samen genieten van het leven! U kunt bij ons ook deelnemen aan diverse activiteiten en samen met uw buren genieten van uw gemeenschappelijke interesses. Daarnaast staat het thuiszorgteam van Mijzo voor u klaar, mocht u te maken krijgen met beperkingen en zorg nodig hebben. Onze hostess assisteert u met liefde in het regelen van deze zorg. Wilt u meer informatie over Residentie Moller? Neem hier contact met ons op.

Actuele huuraanbod

Zorgeloos leven, wonen in klasse

Residentie Moller is wonen in een uniek, monumentaal pand.

Wij zijn dé locatie voor mantelzorg in Waalwijk

Zorgeloos leven en wonen in klasse: dat kan bij Residentie Moller. Als u op zoek bent om een mantelzorgwoning te huren in Waalwijk, bent u bij ons aan het juiste adres. Residentie Moller is wonen in een uniek, monumentaal pand met de mogelijkheid tot mantelzorg. Hierdoor kunnen zorgbehoevende dierbaren dichtbij hun geliefde wonen, in alle comfort en met behoud van hun zelfstandigheid. Onze mantelzorgwoningen kunnen een positief verschil maken in uw leven en dat van uw dierbaren. De appartementen die wij op dit moment beschikbaar hebben, zijn ruim genoeg om meerdere personen te huizen en dus erg geschikt als mantelzorgwoning. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op.