Residentie Moller

Huurwoning Waalwijk

Woning huren op sterrenniveau in Waalwijk

Alle facetten die uw leven en dat van uw gasten aangenaam maakt vindt u in Residentie Moller. Dit markante complex biedt ruime en unieke huurwoningen die u volledig naar wenst in kunt richten. Een schitterende locatie in hartje Waalwijk, gelegen aan de Burgemeester Moonenlaan. Iedere bewoner heeft aan zijn huurwoning zijn eigen terras of balkon, gelegen aan de prachtige binnentuin van Residentie Moller. Denk mee en draag bij aan onze unieke woongemeenschap in Residentie Moller. Nu en in de toekomst! Geniet hier met volle teugen van het leven in uw huurwoning in Waalwijk.

Wij nodigen u graag uit om met ons kennis te maken.

47

Unieke, luxe appartementen

2

sfeervolle gastenkamers

12

uur per dag een host aanwezig

500

meter van centrum Waalwijk

Onze service, uw comfort

Maak kennis met Residentie Moller

Bij Residentie Moller staan een aantal belangrijke kenmerken voorop: gastvrijheid, saamhorigheid, gelukzaligheid en gezelligheid. Deze kenmerken zorgen voor de unieke en prettige leefomgeving bij Residentie Moller. Maak kennis en draag ook bij aan een levendig leefklimaat waar u als bewoner altijd voorop staat. 

Bij Residentie Moller hebben wij aandacht voor zowel u als uw gasten. Onze collega’s staan dagelijks voor u klaar. Zij combineren warme gastvrijheid met servicegerichtheid en persoonlijke interesse. De kok weet precies wat uw allergieën zijn en in het restaurant zijn ze er van op de hoogte dat u iedere dag uw koffie het liefst met twee zoetjes drinkt. Bij Residentie Moller staat u op nummer één. 

gastvrijheid-residentie-moller

Samen met medebewoners geeft u vorm aan een gezamenlijke woon- en leefomgeving. Hiertoe nodigen wij u uit om samen te bouwen aan een exclusieve community onder begeleiding van manager Mary van Beers. De bewonersraad coördineert en beheert de activiteiten die de bewoners organiseren. 

residentie-moller-saamhorigheid

Met behulp van onze faciliteiten haalt u zo veel mogelijk uit het leven, samen met uw medebewoners. Bij Residentie Moller bieden wij u een concept aan, waardoor uw leven nog aangenamer wordt. Neem bijvoorbeeld aan een van vele uiteenlopend activiteiten, deel met uw medebewoners dezelfde interesses of geniet van restaurant ’t Lokaal. En heeft u suggesties om het leven bij Residentie Moller nog aangenamer te maken? Dan staan ons team voor u klaar!

residentie-moller-gezelligheid

Gelukzaligheid staat in het woordenboek omschreven als ‘de hoogste trap van geluk’. Binnen Residentie Moller houdt u zelf de regie en staat uw geluk voorop. Binnen ons concept woont u volledig zelfstandig met prettige mensen om u heen, waarbij naar uw wensen geluisterd wordt. Zoekt u juist veel rust of bent u iemand die graag de drukte opzoekt? Dat bepaalt u helemaal zelf. 

En heeft u of uw partner nu of in de toekomst zorg nodig, weet dan dat het thuiszorg van Mijzo op de achtergrond paraat staat voor u.

residentie-moller-gelukzaligheid

Weinig, gezond en zorgeloos wonen in een huurwoning

Het oude monumentale schoolgebouw dateert van 1953 en is omgetoverd tot een prachtige Residentie waar u zorgeloos een woning kan huren in een luxe sfeer. Bij Residentie Moller bieden wij u comfortabele huurwoningen aan in een veilige omgeving. Dit betekent dat u uw luxe en comfortabele woonomgeving deelt met een kleine groep gelijkgestemden die net als u willen genieten van het leven. Bent u op zoek naar een huurwoning in Waalwijk? Geïnteresseerden kunnen voor informatie over de verhuur of een kennismaking met Residentie Moller contact met ons opnemen. Onze hostessen heten u harte welkom om de Residentie vrijblijvend te komen bekijken.

Actuele huuraanbod

Zorgeloos leven, wonen in klasse

Residentie Moller is wonen in een uniek, monumentaal pand.

Huurwoningen te huur in kleinschalige en exclusieve woonomgeving in Waalwijk

Een woning huren in Residentie Moller is comfortabel wonen op topniveau. Er is overal aan gedacht. Twaalf uur per dag is er een host aanwezig die het gevoel van gemak, ontspanning en comfort vergroot. Residentie Moller biedt u een gezellige lounge ruimte en zelfs extra hotelkamers waar uw (klein)kinderen of vrienden kunnen blijven overnachten. Dat maakt deze luxe helemaal compleet. Wij wensen u een mooi en lang leven toe in de Residentie en realiseren ons dat uw gezondheid daar in belangrijke mate aan bij draagt. Wij bieden u tal van services om uw leven zo aangenaam mogelijk te maken. In overleg met u kunnen we bijvoorbeeld contact zoeken met een beweegagoog, een masseur, een pedicure of een schoonheidsspecialiste.