Residentie Moller

Huurappartement Waalwijk

Exclusieve appartementen huren in hartje Waalwijk

Een veilige en kleinschalige woonomgeving met ruime huurappartementen en service op niveau. Met het huren van een appartement in Residentie Moller gaat u wonen in een exclusieve woonomgeving. Dit betekent dat u uw comfortabele en luxe woonomgeving deelt met een beperkte groep gelijkgestemden die net als u willen genieten van een veilig en comfortabel leven. Uw appartement staat op een van de mooiste locaties in Waalwijk, recht tegenover het park en het centrum met haar winkels, theater en restaurants. In het centrum van Waalwijk vindt u een veelzijdig aanbod van winkels en horecagelegenheden. Van stijlvolle interieurwinkels tot en met inspirerende modezaken, kleine boetiekjes en grote ketens.

Wij nodigen u graag uit om met ons kennis te maken.

47

Unieke, luxe appartementen

2

sfeervolle gastenkamers

12

uur per dag een host aanwezig

500

meter van centrum Waalwijk

Onze service, uw comfort

Maak kennis met Residentie Moller

Bij Residentie Moller staan een aantal belangrijke kenmerken voorop: gastvrijheid, saamhorigheid, gelukzaligheid en gezelligheid. Deze kenmerken zorgen voor de unieke en prettige leefomgeving bij Residentie Moller. Maak kennis en draag ook bij aan een levendig leefklimaat waar u als bewoner altijd voorop staat. 

Bij Residentie Moller hebben wij aandacht voor zowel u als uw gasten. Onze collega’s staan dagelijks voor u klaar. Zij combineren warme gastvrijheid met servicegerichtheid en persoonlijke interesse. De kok weet precies wat uw allergieën zijn en in het restaurant zijn ze er van op de hoogte dat u iedere dag uw koffie het liefst met twee zoetjes drinkt. Bij Residentie Moller staat u op nummer één. 

gastvrijheid-residentie-moller

Samen met medebewoners geeft u vorm aan een gezamenlijke woon- en leefomgeving. Hiertoe nodigen wij u uit om samen te bouwen aan een exclusieve community onder begeleiding van manager Mary van Beers. De bewonersraad coördineert en beheert de activiteiten die de bewoners organiseren. 

residentie-moller-saamhorigheid

Met behulp van onze faciliteiten haalt u zo veel mogelijk uit het leven, samen met uw medebewoners. Bij Residentie Moller bieden wij u een concept aan, waardoor uw leven nog aangenamer wordt. Neem bijvoorbeeld aan een van vele uiteenlopend activiteiten, deel met uw medebewoners dezelfde interesses of geniet van restaurant ’t Lokaal. En heeft u suggesties om het leven bij Residentie Moller nog aangenamer te maken? Dan staan ons team voor u klaar!

residentie-moller-gezelligheid

Gelukzaligheid staat in het woordenboek omschreven als ‘de hoogste trap van geluk’. Binnen Residentie Moller houdt u zelf de regie en staat uw geluk voorop. Binnen ons concept woont u volledig zelfstandig met prettige mensen om u heen, waarbij naar uw wensen geluisterd wordt. Zoekt u juist veel rust of bent u iemand die graag de drukte opzoekt? Dat bepaalt u helemaal zelf. 

En heeft u of uw partner nu of in de toekomst zorg nodig, weet dan dat het thuiszorg van Mijzo op de achtergrond paraat staat voor u.

residentie-moller-gelukzaligheid

Wonen op sterrenniveau in huurappartement in Waalwijk

Residentie Moller speelt in op de toenemende vraag naar huurappartementen in een nieuwe en passende woonvorm. Wij bieden u een kleinschalige, exclusieve, comfortabele en veilige woonomgeving te huur. Met totaal 47 huurappartementen in Waalwijk komt dat de kleinschalige woonsfeer ten goede. De bewoners en medewerkers kennen elkaar. Uw privacy staat voorop. Gasten kunnen het gebouw alleen betreden via de hoofdentree. U kunt uw gasten natuurlijk ook zelf ontvangen. Als bewoner, naaste familie of mogelijk als Residentie-lid/introducee beschikt u over een unieke pas, die toegang geeft tot het gebouw en uw huurappartement.

Actuele huuraanbod

Zorgeloos leven, wonen in klasse

Residentie Moller is wonen in een uniek, monumentaal pand.

Voortzetting van uw vertrouwde leefstijl

Wonen in Residentie Moller betekent thuis zijn met luxe en comfort op sterrenniveau. De Residentie beschikt over 47 luxe huurappartementen in hartje Waalwijk. Vind uw perfecte appartement met behulp van onze handige woningkiezer. Zo ziet u in een oogopslag wat geschikt is voor u. Voor een bezichtiging van Residentie Moller kunt u rechtstreeks contact opnemen met de makelaar Staete die u graag verder helpt. Iedere woonsituatie is uniek en verdient de grootst mogelijke zorg. Wij denken vooruit en helpen u graag bij de volgende stap. Ook als u daar zelf (nog) niet over hebt nagedacht. U krijgt dus meer dan een specialist, u krijgt iemand die met u meedenkt. Bel telefoonnummer 088-0227111. voor het inplannen van een bezichtiging voor een van de beschikbare huurappartementen in Waalwijk.