Residentie Moller

Huurappartement Kaatsheuvel

Luxe wonen in huurappartement nabij Kaatsheuvel

Leef veilig, gezond en zorgeloos in uw eigen huurappartement in Waalwijk nabij Kaatsheuvel. Residentie Moller telt 47 appartementen. Hier kunt u uw luxe en comfortabele woonomgeving delen met een kleine groep gelijkgestemden. Uw privacy staat uiteraard voorop. Samen met medebewoners geeft u daarnaast vorm aan een gezamenlijke woon- en leefomgeving. Hiervoor nodigen wij u uit om mee te bouwen aan een plezier en uniek woonklimaat. Residentie Moller biedt u de zekerheid van zorg op de achtergrond, wanneer u te maken krijgt met beperkingen. Het zorgteam van Mijzo staat klaar voor u en uw medebewoners wanneer dat nodig is en wanneer u daar een indicatie voor heeft.

Wij nodigen u graag uit om met ons kennis te maken.

47

Unieke, luxe appartementen

2

sfeervolle gastenkamers

12

uur per dag een host aanwezig

500

meter van centrum Waalwijk

Onze service, uw comfort

Maak kennis met Residentie Moller

Bij Residentie Moller staan een aantal belangrijke kenmerken voorop: gastvrijheid, saamhorigheid, gelukzaligheid en gezelligheid. Deze kenmerken zorgen voor de unieke en prettige leefomgeving bij Residentie Moller. Maak kennis en draag ook bij aan een levendig leefklimaat waar u als bewoner altijd voorop staat. 

Bij Residentie Moller hebben wij aandacht voor zowel u als uw gasten. Onze collega’s staan dagelijks voor u klaar. Zij combineren warme gastvrijheid met servicegerichtheid en persoonlijke interesse. De kok weet precies wat uw allergieën zijn en in het restaurant zijn ze er van op de hoogte dat u iedere dag uw koffie het liefst met twee zoetjes drinkt. Bij Residentie Moller staat u op nummer één. 

gastvrijheid-residentie-moller

Samen met medebewoners geeft u vorm aan een gezamenlijke woon- en leefomgeving. Hiertoe nodigen wij u uit om samen te bouwen aan een exclusieve community onder begeleiding van manager Mary van Beers. De bewonersraad coördineert en beheert de activiteiten die de bewoners organiseren. 

residentie-moller-saamhorigheid

Met behulp van onze faciliteiten haalt u zo veel mogelijk uit het leven, samen met uw medebewoners. Bij Residentie Moller bieden wij u een concept aan, waardoor uw leven nog aangenamer wordt. Neem bijvoorbeeld aan een van vele uiteenlopend activiteiten, deel met uw medebewoners dezelfde interesses of geniet van restaurant ’t Lokaal. En heeft u suggesties om het leven bij Residentie Moller nog aangenamer te maken? Dan staan ons team voor u klaar!

residentie-moller-gezelligheid

Gelukzaligheid staat in het woordenboek omschreven als ‘de hoogste trap van geluk’. Binnen Residentie Moller houdt u zelf de regie en staat uw geluk voorop. Binnen ons concept woont u volledig zelfstandig met prettige mensen om u heen, waarbij naar uw wensen geluisterd wordt. Zoekt u juist veel rust of bent u iemand die graag de drukte opzoekt? Dat bepaalt u helemaal zelf. 

En heeft u of uw partner nu of in de toekomst zorg nodig, weet dan dat het thuiszorg van Mijzo op de achtergrond paraat staat voor u.

residentie-moller-gelukzaligheid

Appartement huren in de buurt van Kaatsheuvel

Uniek en comfortabel wonen in de buurt van Kaatsheuvel in Residentie Moller. Huur hier een appartement waar u uw huidige leefstijl kunt voorzetten en zorgeloos kunt genieten in luxe. Bent u op zoek naar een huurappartement in Kaatsheuvel? Bij Residentie Moller vindt u wat u zoekt. Onze bewoners zorgen ervoor dat onze gemeenschap vitaal blijft. Heeft u een huurappartement gevonden die bij u past? Plan dan direct een bezichtiging in bij de makelaar. Dat kan via telefoonnummer: 0416 78 25 62.

Actuele huuraanbod

Zorgeloos leven, wonen in klasse

Residentie Moller is wonen in een uniek, monumentaal pand.

Zet uw vertrouwde leefstijl voort bij Residentie Moller

Leef bij Residentie Moller in een besloten, luxe en comfortabele omgeving vlak bij Kaatsheuvel. Er is overal aan gedacht. Twaalf uur per dag is er een host aanwezig die het gevoel van gemak, ontspanning en comfort vergroot. Residentie Moller biedt u een gezellige lounge ruimte en zelfs extra hotelkamers waar uw (klein)kinderen of vrienden kunnen blijven overnachten. Dat maakt deze luxe helemaal compleet.  Wij wensen u een mooi en lang leven toe in de Residentie en realiseren ons dat uw gezondheid daar in belangrijke mate aan bij draagt. Wij bieden u tal van services om uw leven zo aangenaam mogelijk te maken. In overleg met u kunnen we bijvoorbeeld contact zoeken met een beweegagoog, een masseur, een pedicure of een schoonheidsspecialiste.