Residentie Moller

Huurappartement Drunen

Comfortabel wonen in een huurappartement nabij Drunen

Als u gaat verhuizen naar een huurappartement in Residentie Moller betekent dat u verandert van huis en van woonomgeving. Dit hoeft niet te betekenen dat u verandert van leefstijl. U blijft uw eigen leven leven, uw eigen keuzes maken, beslissingen nemen en uw eigen verantwoordelijkheid dragen. Ook blijft u deel uitmaken van een samenleving met gelijkgestemden. U onderhoudt uw hobby’s in of buiten uw appartement en volgt uw persoonlijke interesses. Of geniet een paar dagen in de week in restaurant ’t Lokaal van een  heerlijk kopje koffie of vers bereide lunch. Wij wensen u een mooi en lang leven toe in de Residentie. Wij realiseren ons dat uw gezondheid daar in belangrijke mate aan bijdraagt. Buiten het appartement treft u daarom ook een fitnessruimte en bieden wij u zorg op de achtergrond.

Wij nodigen u graag uit om met ons kennis te maken.

47

Unieke, luxe appartementen

2

sfeervolle gastenkamers

12

uur per dag een host aanwezig

500

meter van centrum Waalwijk

Onze service, uw comfort

Maak kennis met Residentie Moller

Bij Residentie Moller staan een aantal belangrijke kenmerken voorop: gastvrijheid, saamhorigheid, gelukzaligheid en gezelligheid. Deze kenmerken zorgen voor de unieke en prettige leefomgeving bij Residentie Moller. Maak kennis en draag ook bij aan een levendig leefklimaat waar u als bewoner altijd voorop staat. 

Bij Residentie Moller hebben wij aandacht voor zowel u als uw gasten. Onze collega’s staan dagelijks voor u klaar. Zij combineren warme gastvrijheid met servicegerichtheid en persoonlijke interesse. De kok weet precies wat uw allergieën zijn en in het restaurant zijn ze er van op de hoogte dat u iedere dag uw koffie het liefst met twee zoetjes drinkt. Bij Residentie Moller staat u op nummer één. 

gastvrijheid-residentie-moller

Samen met medebewoners geeft u vorm aan een gezamenlijke woon- en leefomgeving. Hiertoe nodigen wij u uit om samen te bouwen aan een exclusieve community onder begeleiding van manager Mary van Beers. De bewonersraad coördineert en beheert de activiteiten die de bewoners organiseren. 

residentie-moller-saamhorigheid

Met behulp van onze faciliteiten haalt u zo veel mogelijk uit het leven, samen met uw medebewoners. Bij Residentie Moller bieden wij u een concept aan, waardoor uw leven nog aangenamer wordt. Neem bijvoorbeeld aan een van vele uiteenlopend activiteiten, deel met uw medebewoners dezelfde interesses of geniet van restaurant ’t Lokaal. En heeft u suggesties om het leven bij Residentie Moller nog aangenamer te maken? Dan staan ons team voor u klaar!

residentie-moller-gezelligheid

Gelukzaligheid staat in het woordenboek omschreven als ‘de hoogste trap van geluk’. Binnen Residentie Moller houdt u zelf de regie en staat uw geluk voorop. Binnen ons concept woont u volledig zelfstandig met prettige mensen om u heen, waarbij naar uw wensen geluisterd wordt. Zoekt u juist veel rust of bent u iemand die graag de drukte opzoekt? Dat bepaalt u helemaal zelf. 

En heeft u of uw partner nu of in de toekomst zorg nodig, weet dan dat het thuiszorg van Mijzo op de achtergrond paraat staat voor u.

residentie-moller-gelukzaligheid

Appartement huren in de buurt van Drunen

Huur een uniek appartement op niveau in de buurt van Drunen. Wonen in Residentie Moller betekent thuis zijn met luxe en comfort op topniveau. En dat op een van de mooiste locatie van Waalwijk, recht tegenover het park en dicht bij winkels, theater en restaurants. De entree en het gebouw zijn stijlvol, tegelijkertijd gastvrij en warm, zo ook de mensen die er werken. De Residentie bereidt echter ook uw gasten, familie, vrienden, relaties uit uw netwerk, een hartelijk welkom voor. Onze hostess is 12 uur per dag voor u bereikbaar. In het dagelijkse werk combineert zij warme gastvrijheid met servicegerichtheid en persoonlijke interesse. Daar voelt u zich pas echt thuis!

Actuele huuraanbod

Zorgeloos leven, wonen in klasse

Residentie Moller is wonen in een uniek, monumentaal pand.

Kleinschalig en exclusief samen genieten

In Residentie Moller leeft u kleinschalig en exclusief samen in een huurappartement in Waalwijk nabij Drunen. De gemeente telt ruim 47.000 inwoners en ligt in het groen, aan de rand van de Loonse en Drunense duinen. Wonen in Residentie Moller geeft u het gevoel van vrijheid door de mooie natuur om je heen. In het centrum van Waalwijk vindt u een veelzijdig aanbod van winkels en horecagelegenheden. Van stijlvolle interieurwinkels tot en met inspirerende modezaken, kleine boetiekjes en grote ketens. Waalwijk kent ook vele gezellige terrasjes en sfeervolle restaurants. Kortom; Waalwijk heeft veel te bieden voor iedereen! Lees meer over het huren van een appartement en de locatie in de buurt van Drunen.