Residentie Moller

Huren Waalwijk

Vorstelijk huren in Waalwijk!

Wonen in Residentie Moller is een zorgeloos leven! Huur één van de ruime appartementen met een eigen terras of balkon in Waalwijk. Wonen in Residentie Moller betekent wonen in een plezierige en unieke woongemeenschap. De huurappartementen liggen in hartje Waalwijk. Ontdek de stijlvolle interieurwinkels, inspirerende modezaken, kleine boetiekjes en grote ketens die Waalwijk te bieden heeft. Residentie Moller is een monumentaal schoolgebouw uit 1953 dat omgetoverd is tot een prachtige Residentie waar u zorgeloos kunt wonen in een luxe sfeer. Buiten zijn de oude en markante details, die het gebouw zijn charme geven, behouden gebleven. Het gebouw is gevestigd rondom een prachtig groene tuin die u de gelegenheid biedt om te genieten van het buitenleven met medebewoners van de Residentie.

Wij nodigen u graag uit om met ons kennis te maken.

47

Unieke, luxe appartementen

2

sfeervolle gastenkamers

12

uur per dag een host aanwezig

500

meter van centrum Waalwijk

Onze service, uw comfort

Maak kennis met Residentie Moller

Bij Residentie Moller staan een aantal belangrijke kenmerken voorop: gastvrijheid, saamhorigheid, gelukzaligheid en gezelligheid. Deze kenmerken zorgen voor de unieke en prettige leefomgeving bij Residentie Moller. Maak kennis en draag ook bij aan een levendig leefklimaat waar u als bewoner altijd voorop staat. 

Bij Residentie Moller hebben wij aandacht voor zowel u als uw gasten. Onze collega’s staan dagelijks voor u klaar. Zij combineren warme gastvrijheid met servicegerichtheid en persoonlijke interesse. De kok weet precies wat uw allergieën zijn en in het restaurant zijn ze er van op de hoogte dat u iedere dag uw koffie het liefst met twee zoetjes drinkt. Bij Residentie Moller staat u op nummer één. 

gastvrijheid-residentie-moller

Samen met medebewoners geeft u vorm aan een gezamenlijke woon- en leefomgeving. Hiertoe nodigen wij u uit om samen te bouwen aan een exclusieve community onder begeleiding van manager Mary van Beers. De bewonersraad coördineert en beheert de activiteiten die de bewoners organiseren. 

residentie-moller-saamhorigheid

Met behulp van onze faciliteiten haalt u zo veel mogelijk uit het leven, samen met uw medebewoners. Bij Residentie Moller bieden wij u een concept aan, waardoor uw leven nog aangenamer wordt. Neem bijvoorbeeld aan een van vele uiteenlopend activiteiten, deel met uw medebewoners dezelfde interesses of geniet van restaurant ’t Lokaal. En heeft u suggesties om het leven bij Residentie Moller nog aangenamer te maken? Dan staan ons team voor u klaar!

residentie-moller-gezelligheid

Gelukzaligheid staat in het woordenboek omschreven als ‘de hoogste trap van geluk’. Binnen Residentie Moller houdt u zelf de regie en staat uw geluk voorop. Binnen ons concept woont u volledig zelfstandig met prettige mensen om u heen, waarbij naar uw wensen geluisterd wordt. Zoekt u juist veel rust of bent u iemand die graag de drukte opzoekt? Dat bepaalt u helemaal zelf. 

En heeft u of uw partner nu of in de toekomst zorg nodig, weet dan dat het thuiszorg van Mijzo op de achtergrond paraat staat voor u.

residentie-moller-gelukzaligheid

Appartementen te huur in hartje Waalwijk

Huren in Residentie Moller betekent samen genieten van het leven. Woon in uw eigen huurappartement in Waalwijk. Daarnaast geeft u samen met medebewoners vorm aan een veilige en gezamenlijke woon- en leefomgeving. Wij bieden u een levendige gemeenschap waaraan u deelneemt of bijdraagt. Bij Residentie Moller denken wij graag met u mee om het leven zo veilig en comfortabel mogelijk te maken. Zelf bepaalt u hoe u invulling geeft aan uw woongeluk. Bij ons staan uw wensen altijd voorop, met prettige mensen om u heen.

Actuele huuraanbod

Zorgeloos leven, wonen in klasse

Residentie Moller is wonen in een uniek, monumentaal pand.

Kleinschalig en exclusief huren in Waalwijk

47 exclusieve appartementen te huur in Waalwijk. Residentie Moller is gevestigd in het voormalige Dr. Mollercollege, gelegen aan de Burgemeester Moonenlaan, een schitterende locatie in hartje Waalwijk. De stad van de vele gezellige terrasjes en sfeervolle restaurants. Ook vindt u hier moderne interieurwinkels en luxe modezaken. Kortom: De locatie Waalwijk heeft veel te bieden en voor ieder wat wils. Wilt u ook exclusief, veilig en kleinschalig genieten in een woonomgeving voor gelijkgestemden? Voor een bezichtiging van Residentie Moller kunt u rechtstreeks contact opnemen met makelaar Lemon Suites via: 088 022 7111. Bij Residentie Moller geniet u met volle teugen van het leven!